Go Back

Fyldte Champignon

Fyldte-Champignon
Jeg er vild med fyldte champignon. Fyldet kan man variere med hvad man har i køleskabet.
Udskriv

Ingredienser

  • 1 stegt kyllinge bryst
  • 8-10 store champignon
  • 150 gram flødeost
  • 1/2 finthakket rødløg
  • 2 spsk finthakket persille
  • 50 gram reven mozzarella

Sådan gør du

  • Fjern stilken fra svampene og skær dem i fine tern og svits dem med det finthakkede løg. Lad det afkøle før det tilsættes flødeosten.
  • Skær kyllingebrystet i små fine tern.
  • Rør flødeosten med persille salt & peber, og den revne mozzarella. Tilsæt kyllingen og den afkølede løgblanding. Bland det godt igennem
  • Champignonerne fyldes med fyldet og toppes med lidt reven mozzarella
  • Bages ved 185 grader i 25-30 min.