Go Back

Tostada Hapsere med Abrikos Salsa

Tostada-Hapsere-med-Abrikos-Salsa
Denne tapas blev til da jeg havde et par extra kyllingebryster der skulle bruges. Man kan lave alle mulige slags salsaer til at toppe med.
Udskriv

Ingredienser

  • 3 kyllingebryster
  • 2 1/2 dl kyllingebouillion
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • runde nachos

Sådan gør du

  • Tilsæt alle ingredienserne i en gryde med låg på. Lad det simre under låg ved lav varme i 1 - 1/2 time. Kødet skal være nemt at pille fra hinanden.
  • Kødet pilles fra hinanden køles ned.

Abrikos Salsa

  • 250 gram finthakkede friske abrikoser
  • 1/2 finthakket rød peberfrugt
  • 1/2 finthakket rødløg
  • 1 håndfuld finthakkede frisk koriander
  • skallen fra en lime
  • saften fra 1/2 lime
  • 1/4 tsk salt
  • 70 gram fint hakket feta
  • 1 tsk kylling
  • kødet lægges ovenpå en rund nacho og toppes med salsaen.