Go Back
+ servings

Crostini med Mørbrad toppet med Karamelliseret Løg & Peberrods Aioli

Crostini-med-Mørbrad-toppet-med-Karamelliseret-Løg-Peberrods-Aioli
Antal: 6 Personer
Hvis man har et stykke mørbrad eller stykke kød liggende er denne crostini en god ide. I stedet for peberrods aioli. Kan man også lave en estragon, eller bare en aioli. Kik efter min opskrift på en aioli der tar 2 min. at lave med en stavblender.
Udskriv

Ingredienser

  • 1/2 stegt mørbrad rest skåret i meget tynde skiver
  • 1 flute
  • 2 løg i skiver
  • 200 gram reven mozzarella
  • 1/2 dl mayonnaise
  • 1 tsk reven peberrod
  • salt
  • peber

Sådan gør du

  • Bland mayonnaise og peberod sammen. Stilles tilside
  • Tilsæt 2 spsk olivenolie i en pande - medium varme
  • Tilsæt løgene og kog / steg dem ved lav varme i 30 min. Indtil de har en dejlig karamelliseret farve
  • Mens løgne karamelliserer, kan du begynde at forberede din crostini. Forvarm ovnen til 200 grader. Skær fluten i tynde skiver og pensl på begge sider med olie. Drysses med peber. Bages i 5 minutter.
  • Top crostini'erne med den revne mozzarella og fordel detynde skiver mørbrad ovenpå. Bages yderlig i 5 min.
  • Efter de er kommet ud af ovnen, fordel de karamelliseredeløg og peberrods aioli. 
    Pyntes eventuelt med friskhakket basilikum