Go Back
+ servings

Quesadilla med Hakket Oksekød

Quesadilla-Hakket-Oksekød
Antal: 6 personer
Igen en hurtig aftensmad. Lav kødet dagen før, så er det nemt at gå til næste aften.
Udskriv

Ingredienser

  • Olivenolie
  • 1 kg hakket oksekød
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk oregano
  • 1/2 tsk spisskummen
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 1 finthakket løg
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk sort peber
  • 2 spsk tomatpasta
  • 150 gram reven mozzarella
  • 100 gram reven cheddar
  • 8 tortilla

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 grader
  • Tilsæt olivenolie i en gryde på medium varme.
  • Tilsæt først det hakkede løg og saute et par minutter, tilsæt derefter oksekødet, chilipulver, spidskommen, oregano, hvidløg, salt og peber. Smuldrer det og steg det godt igennem i 10 minutter.
  • Tilsæt tomatpasta og kog det i 2 minutter mere.
  • Fjern oksekødet fra gryden op i en skål. Hvis der er overskydende fedt, drænes det.
  • Mix cheddar og mozzarella. Fordel halvdelen af osten på halvdelen af de 8 tortillaer. Fordel oksekødet oven på halvdelen, derefter resten af osten ovenpå kødet. Fold tortillaen over.
  • Varm en pande op med lidt olie og steg dem på medium varme i cirka 2 minutter. Flip dem over når de er lysebrune. De kan også vendes på en varm grill. Vær sikker på at osten er smeltet. Hold de færdige quesadilla varme i ovnen, indtil de er klar til at blive serveret. Skær hver enkle quesadilla i halve.

Noter

Serveres med salsa, guacamole og creme fraiche. God fornøjelse!
Opskriften på Guacamole og salsa finder du under Saucer og Dips