Go Back
+ servings

Kylling i Estragon Sauce

KYLLING-I-ESTRAGON-SAUCE
Antal: 4 personer
En dejlig ret som kan laves i forvejen, hvis tiden kniber før gæsterne kommer.
Udskriv

Ingredienser

  • 600 gram kogt eller stegt kyllingebryst
  • 250 gram kvarte champignon
  • 3 stk fintsnittede porrer
  • 3 dl kyllinge bouillon
  • 2 dl hvidvin
  • 2 dl fløde
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl friskhakket estragon mindre kan også gøre det
  • 2 spsk finthakket skalotteløg
  • salt & peber

Sådan gør du

1 del

  • 2. Swits skalotteløgene i olie eller smør et par minutter. Tilsæt de finthakkede hvidløg
    3. Tilsæt de fintsnittede porrer 
    4. Tilsæt de kvarte champignon og lad dem simre et par minutter
    5. Sæt blandingen til side i en skål
    Gør ikke gryden/panden ren!!

2 del

  • 1. Rør en smørbolle af 50 gram smør og 50 gram mel - Sæt til side
    2. Tilsæt 2 dl hvidvin i gryden/panden og lad det koge op i et minutstid
    3. Tilsæt 3 dl bouillon
    4. Tilsæt 2 dl fløde - 1 spsk dijonsennep, salt og peber
    5. Tilsæt de friskhakkede estragon
    6. Tilsæt smørbollen og lad saucen tykne

3 del

  • 1. Steg kyllingebrysterne og skær dem i passende stykker. Bruger du brysterne fra en kogt kylling - Skær dem i passende stykker.

4 del

  • Tilsæt porreblandingen og kyllingen i saucen.

Video

Noter

Serveres med ovnstegte kartoffelbåde
Se 1 kylling 3 retter - 2