MAD ÆBLESKIVER MED RESTER
Mange gange står man tit med en rest mad, hvor der ikke er nok til at blive varmet op og serveret igen. Her er løsningen!!Lav en portion æbleskivedej hvor sukkeret ikke tilsættes. Her havde jeg ikke noget kærnemælk, men lidt mælk og en slat cremefraiche og en rest med "Kylling i Estragon Sauce".der skulle bruges. Man kan bruge alt, lige fra risretter, gryderetter, ja selv boller i karry vil smage godt.
Udskriv
- 1 portion rester
- 2,5 dl cremefraiche 1/2 liter kærnemælk kan også bruges istedet for cremefraiche og mælk
- 2,5 dl mælk
- 2 stk æg
- 250 gram mel
- 1,5 tsk natron
- 1 tsk salt
1. Pisk æggehviderne stive og sæt tilside2. Pisk mælk, cremefraiche, æggeblommer, mel, salt og natron godt sammen. Vend dejen i de piskede æggehvider.3. Skær kødet i mindre stykker og blend det i foodprocesseren.4. Bland kødet og fyldet i dejen.5. Fyld hullerne op med dej i en æbleskivepande og roter dem rundt et par gange indtil de er sprøde og gennemstegte.
Jeg serverede dem med nogle forskellige dips og et dejligt kold glas øl.
Brug din fantasi, og du vil blive overrasket, hvor godt de smager.