Go Back
+ servings

Chicken Pot Pie

Chicken-Pot-Pie
Antal: 4 personer
Er du er vild med tarteletter, er denne opskrift lige noget for dig. 
Chicken pot pie, er for amerikanerne som tarteletter for os danskere. Jeg er sikker på at du bliver vild med denne opskrift, som er super nem at lave.
Udskriv

Ingredienser

  • 50 gram smør
  • 50 gram mel
  • 100 gram løg finthakkede
  • 200 gram ærter & gulerødder frosne er det nemmeste
  • 100 gram bladselleri fint snittede
  • 500 gram Kogt kylling se mere under 1 kylling 3 retter
  • 250 ml fløde
  • 300 ml bouillon
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1 dl persille
  • 1 stk bouillon terning eller flydende
  • 1 rulle butterdej
  • 1 stk æg

Sådan gør du

  • 1. Smelt smørret og tilsæt løgene på lav varme et par minutter
    2. Tilsæt selleri, ærter, gulerødder, kyllingen, persille, salt & peber
    3. Tilsæt mel & bouillon
    3. Smag til med bouillon terning eller flydende font - Tilsæt fløde
    4. Hæld massen over i et ildfast fad
    5. Læg butterdejen på toppen og pensl med æg
    6. Bages på 200 grader i 30 minutter - Eller indtil den er gylden og sprød

Video

Noter

se mere under 1 kylling 3 retter