Antal: 4 personer
Er der noget bedre end en varm dejlig suppe på en efterårsdag. Her får i min opskrift på en hurtig og smagsfuld suppe. Den er også god at fryse.
Udskriv
- 1 kg kartofler
- 3 store porrer
- 250 ml fløde
- 1,5 liter bouillion (se opskriften 1 kylling 3 retter)
- 1 stort løg
- 2 fed hvidløg eller 1 stk mini hvidløg
- 1/2 stk citron kan undlades
- 1 pakke bacon i tern kan undlades
- purløg kan undlades
1. Skær kartofler, porrer og løg i passende stykker2. Svits løgene i et par minutter, tilsæt hvidløg og porrer i endnu et par minutter. Tilsidst kartoflerne og salt.3. Lad blandingen simre en times tid eller halvanden. Til kartoflerne er godt møre4. Stavblend blandingen og tilsæt bouillon, salt og fløde. 5. Smag til.6. Top med bacon og purløg