Go Back
+ servings

Folie Bagt Laks

Antal: 2 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 2 stykker laks
  • 4-5 kartofler
  • 10 stk cherrytomater
  • 65 gram flødeost
  • 50 gram feta
  • 150 gram ærter
  • 1 stk citron
  • 1 dusk persille

Sådan gør du

  • 1. Skræl kartofler og skær dem i skiver
    2. Skær cherrytomaterne i kvarte
    3. Blend ærter, feta, persille, flødeost, saften fra en 1/2 citron og skallen fra citronen. Smag til med salt og peber
    4. Tag 2 stykker folie og læg dem dobbelt
    5. Læg kartoffelskiverne i bunden, derpå laksen, ostemassen og tomaterne til sidste.
    6. Pak folien godt sammen om maden.
    7. Bages på 200 grader i 40-45 minutter
    God fornøjelse

Video

Noter

Jeg fik en pæn klat ostemasse tilbage, som jeg blandede med cremefraiche. Den bliv serveret som dip til chips og en dejlig kold old.