Go Back
+ servings

Cæsar Salat med Kylling

Cæsar salat med kylling
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

Kyllingen

  • 3-4 stk kyllingebryster
  • 2 stk æg
  • 3 dl panko/rasp
  • 2 dl mel
  • 2 dl reven parmesan
  • salt & peber

Salaten

  • 2 stk romaine eller hjertesalat
  • 2 dl reven parmesan
  • 2 dl croutoner (find opskriften under salater)
  • 1-2 dl cæsardressing (find opskriften under saucer & dips)
  • 25 gram ristede pinjekerner (kan undlades)

Sådan gør du

Kyllingen

  • 1. Bank kyllingebrysterne let så de bliver flade. Krydr dem med salt & peber
    2. Dyp dem først i mel, derefter de piskede æg og tilsidst panko/raps der er blandet med parmesan, salt og peber.
    3. Steg dem i en blanding af rapsolie og smør

Salaten

  • 1. Skær salaten i passende stykker
    2. Bland det med croutoner, parmesan, pinjekerner (kan undlades) og dressingen. Bland dressingen i lidt af gangen, så den ikke bliver slasket. Der kan eventuelt tilsættes mere. Det er helt efter hvordan man ønsker den.
    3. Læg kyllingen ovenpå salaten.
    God fornøjelse

Video