Wontons med Fyld

Når jeg handler hos den Kinesiske Købmand, køber jeg altid en del pakker af de små wontons. De er super at bruge til snacks. Både til at bage som små kopper eller til at friturestege som chips og ikke mindst at dampe med fyld i.

Ingredienser

  • Wontons
  • Marineret tun
  • Agurk
  • Avocado
  • Cremefraiche
  • Citronsaft

Sådan gør du

  • Wontons er bare et super produkt at bruge til tapas.Hvor man kan bruge alle mulige rester.

Bagning af wontons:

  • Begge sider smøres ind i olie. De foldes forsigtigt ned i en mini muffin pande og bages i cirka 10 -12 min. på 200 grader.
  • I køleskabet havde jeg fra dagen før et halv stykke marineret tun fra "Tuna Poke" som ikke var blevet brugt. En kvart agurk, 1/2 avocado som blev rørt op med lidt cremefraiche og citronsaft.
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!

Foto: Sofie Østergaard

Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked