Valnøddepesto

Gennemsnitspris: 42 kroner

En superlækker og lidt anderledes end den normale pesto. Den egner sig rigtig godt til røget kød, oste, m.m.

Ingredienser

  • 1 håndfuld basilikum
  • 150 gram valnøddekerner
  • 50 gram parmesan
  • 1 stk citron – saft & reven skal
  • 1/2 tsk salt
  • 2 fed hvidløg
  • 2/3 dl olivenolie

Sådan gør du

  • Blend det hele sammen med en blender eller stavblender
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked