Tunpie

En opskrift jeg har haft med i mange år. Den kan både bruges som brunch, fyld i wontons, butterdej eller som menu om aftenen.

Ingredienser

Bund:

  • 2 ½ deciliter mel
  • 100 gram blødt smør
  • 100 gram hytteost
  • Blandes godt.og lægges i en tærteform

Fyld:

  • 2 dåser tun
  • 2 æg
  • 2 deciliter creme fraiche
  • 200 gram reven ost

Sådan gør du

  • Fyldet lægges ovenpå dejen – Bages ved 185 grader i 35-40 min.
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked