Tun Hapsere

Denne tapas er bare et hit. Superhurtig at lave. Ting som man for det meste har i køkkenskabet. God ide at have et par ruller butterdej i fryseren. Så kan du hurtig smække de små hapsere sammen, hvis der kommer uventede gæster.

Ingredienser

  • 1 ruller butterdej
  • 1 æg
  • 1 dåse tun
  • 2 spsk kapers
  • 2 spsk soltørrede tomater
  • 100 gram reven mozzarella ost

Sådan gør du

  • Skær en rulle butterdej dej ud i 24 stykker på 5×5 cm.
  • Smør en mini muffinform og læg dem heri, og pensl dem med æg.
  • En dåse tun, blandet med 2 spsk hakkede soltørrede tomater, 2 spsk kapers, 1 finthakket rødløg og 100 gram reven ost.
  • Kom fyldet i, og top med lidt reven ost.
  • Bages ved 185 grader i 20-25 min. Eller indtil brun og crips.

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked