Tostada Hapsere med Abrikos Salsa

Denne tapas blev til da jeg havde et par extra kyllingebryster der skulle bruges. Man kan lave alle mulige slags salsaer til at toppe med.

Ingredienser

  • 3 kyllingebryster
  • 2 1/2 dl kyllingebouillion
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • runde nachos

Sådan gør du

  • Tilsæt alle ingredienserne i en gryde med låg på. Lad det simre under låg ved lav varme i 1 – 1/2 time. Kødet skal være nemt at pille fra hinanden.
  • Kødet pilles fra hinanden køles ned.

Abrikos Salsa

  • 250 gram finthakkede friske abrikoser
  • 1/2 finthakket rød peberfrugt
  • 1/2 finthakket rødløg
  • 1 håndfuld finthakkede frisk koriander
  • skallen fra en lime
  • saften fra 1/2 lime
  • 1/4 tsk salt
  • 70 gram fint hakket feta
  • 1 tsk kylling
  • kødet lægges ovenpå en rund nacho og toppes med salsaen.
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked