Teriyaki Sauce

Teriyaki sauce kan bruges til mange ting. Lav en pæn portion og brug den både med kylling, laks ”stir fry rice” og til at komme i en hamburger som der også ligger en opskrift på

Ingredienser

I en saute pande eller lille gryde blandes:

  • 2,5 dl vand
  • 2,5 dl annanas juice fra dåse
  • 35 gram kartoffelmel
  • 165 gram brun farin
  • ½ tsk salt
  • 1,2 dl sojasauce
  • 3 tsk reven ingefær
  • 3 tsk reven hvidløg
  • 4 spsk honning.

Sådan gør du

  • Pisk det hele godt sammen indtil det når kogepunket.

Noter

Resten af teriyaki saucen kan foreksempel bruges til ”Kylling Teriyaki – klik her for opskrift “ eller “Laks & Teriyaki – klik her for opskrift”  til nem mad dagen efter.
Den kan også bruges i “Den perfekte grillede burger – klik her for opskrift”
 
 
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked