Gennemsnitspris: Per person 22,00 kroner
Hvad er mere dansk en tarteletter!! Jeg kender ingen der ikke går ombord, når de er på menuen. Jeg koger altid en hel kylling, da der altid bliver kød tilovers til en eller 2 retter mere. Se mere på " 1 kylling 3 retter".
Ingredienser
- 1 hel kylling
- 3 stk gulerødder
- 2 stk løg
- 2-3 fed hvidløg
- timian eller en suppevisk
- salt & peber
- 1 dusk persille
- 1 dåse asparges
- tarteletter
Sådan gør du
- 1. Kom kyllingen i en gryde med vand, gulerødder, løg, hvidløg, timian, peberkorn & salt. Lad den simre i et par timer. Tag kyllingen op og lad den afkøle et kvarters tid – Sæt suppen til side2. Pil kødet fra kyllingen – Skær det i passende stykker 3. Smelt 65 gram smør – Tilsæt 65 gram mel.4. Pisk saften fra dåsen med asparges ned i blandingen 5. Tilsæt langsomt 750 ml af suppen, lad det tykne før mere tilsættes.6. Smag til med bouillion og salt.7. Tilsæt persille, asparges og kyllinge kødet.8. Varm tarteletterne op.God fornøjelse
Noter
Se også “ 1 Kylling 3 Retter”.
Video
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!