Tarteletter med Kylling i Asparges

Gennemsnitspris: Per person 22,00 kroner

Udskriv
Personer 4 personer
Hvad er mere dansk en tarteletter!! Jeg kender ingen der ikke går ombord, når de er på menuen. Jeg koger altid en hel kylling, da der altid bliver kød tilovers til en eller 2 retter mere. Se mere på " 1 kylling 3 retter".

Ingredienser

  • 1 hel kylling
  • 3 stk gulerødder
  • 2 stk løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • timian eller en suppevisk
  • salt & peber
  • 1 dusk persille
  • 1 dåse asparges
  • tarteletter

Sådan gør du

  • 1. Kom kyllingen i en gryde med vand, gulerødder, løg, hvidløg, timian, peberkorn & salt. Lad den simre i et par timer. Tag kyllingen op og lad den afkøle et kvarters tid – Sæt suppen til side
    2. Pil kødet fra kyllingen – Skær det i passende stykker
    3. Smelt 65 gram smør – Tilsæt 65 gram mel.
    4. Pisk saften fra dåsen med asparges ned i blandingen
    5. Tilsæt langsomt 750 ml af suppen, lad det tykne før mere tilsættes.
    6. Smag til med bouillion og salt.
    7. Tilsæt persille, asparges og kyllinge kødet.
    8. Varm tarteletterne op.
    God fornøjelse

Noter

Se også “ 1 Kylling 3 Retter”

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked