Tapas med Røget Kød

Jeg havde et stykke røget kød, et stykke flute og lidt rucolasalat der skulle bruges. Det blev til de lækre små hapsere, toppet med valnødde pesto (du kan finde opskriften under "Dips & Saucer") og solbærmarmelade

Ingredienser

  • rucula
  • røget kød – alt slags røget kød kan bruges
  • solbærsyltetøj
  • valnøddepesto

Sådan gør du

  • Skær fluten i skiver og rist den let.
    Top med salaten, derefter kødet, solbærsyltetøj og lidt valnøddepesto.

Noter

Find opskriften på valnødde pesto her
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked