Tapas af rester

Jeg elsker tapas og er rigtig god til at få en masse ud af madrester, der ikke rigtig er til noget. Denne video er inspiration. Så er det op til dig, hvad du kommer frem til, med det du har liggende i dit køleskab. Tortillas, butterdej, flute og wontondej, kommer man langt med som "extra". De 4 ingredienser har jeg altid liggende når jeg skal være kreativ.
Send mig gerne nogle ideer og billeder, jeg kan sætte op.
God fornøjelse.

Ingredienser

  • Tortillas
  • Butterdej
  • Flute
  • Wontondej

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked