Tacos med Mørbrad & Coleslaw

En lidt anderledes måde at servere Mexicansk på

Ingredienser

  • 6 – 8 tortillas
  • 1 ½ mørbrad
  • 1 dl BBQ Sauce
  • 1/2 finthakket spidskål eller hvidkål
  • 2 revne gulerødder

Dressing:

  • 1 dl græsk yogurt
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk dijonsennep
  • salt & peber

Sådan gør du

  • Pak 6 – 8 tortillas ind i folie – læg til side
  • Skær 1½ mørbrad i tynde skiver eller tern og vend den i 1 dl BBQ Sauce. Bages i ovnen på 200 grader i cirka 15-20 min. Vendes efter 10 min.
  • Læg foliepakken med tortillas ind i ovnen de sidste 5 min.
  • Når mørbraden steges i oven lav en coleslaw af:
  • 1/2 finthakket spidskål eller hvidkål og 2 revne gulerødder.
  • Vend det i dressingen
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked