En lidt anderledes måde at servere Mexicansk på
Ingredienser
- 6 – 8 tortillas
- 1 ½ mørbrad
- 1 dl BBQ Sauce
- 1/2 finthakket spidskål eller hvidkål
- 2 revne gulerødder
Dressing:
- 1 dl græsk yogurt
- 1 tsk honning
- 1 tsk dijonsennep
- salt & peber
Sådan gør du
- Pak 6 – 8 tortillas ind i folie – læg til side
- Skær 1½ mørbrad i tynde skiver eller tern og vend den i 1 dl BBQ Sauce. Bages i ovnen på 200 grader i cirka 15-20 min. Vendes efter 10 min.
- Læg foliepakken med tortillas ind i ovnen de sidste 5 min.
- Når mørbraden steges i oven lav en coleslaw af:
- 1/2 finthakket spidskål eller hvidkål og 2 revne gulerødder.
- Vend det i dressingen
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!