Sødt Majsbrød

Udskriv
Personer 4 personer
Jeg havde kærnemælk  og nogle æg der skulle bruges. Så kom jeg til at tænke på,  da vi boede i USA, blev der tit serveret cornbread til rigtig mange retter og sweet cornbread til brunch.
Har får i min opskrift på  sweet cornbread.  Som smager skønt med smør på.

Ingredienser

  • 225 gram sukker
  • 130 gram majsmel
  • 130 gram mel
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk natron
  • 1/4 tsk bagepulver
  • 1 spsk kartoffelmel
  • 115 gram smeltet smør
  • 1 tsk vaniljeextract eller vaniljesukker
  • 2 stk æg
  • 250 gram kærnemælk

Sådan gør du

  • 1. Bland sukker, majsmel, mel, salt, natron, bagepulver og kartoffelmel i en skål. Sæt tilside
    2. Pisk smeltet smør, sukker, vanilje, æg og kærnemælk sammen.
    3. Bland forsigtigt melblandingen sammen med smørblandingen.
    4. Bages på 200 grader i 30 minutter.

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked