Saltsyltede Citroner

Saltsyltede Citroner er der rigtig mange der tror at det kun er i sammenkogte retter fra Marokko man bruger dem. Men du kan bruges i næsten hvad som helst, og de giver en fantastisk smag. Jeg bruger dem rigtig meget når jeg laver dressinger, marinader, aioli, salater m.m. Selv i en frikadelle fars, giver de en dejlig smag.

Ingredienser

  • 5-6 stk citroner økologiske
  • 6 spsk groft salt

Sådan gør du

  • 1. Skyl citroner og tør dem af
    2. Skær et kryds på langs – næsten i bund
    3. Kom en stor spsk salt i hver citron og pres kom dem i et skoldet henkogningsglas
    4. Når alle citroner er i glasset, pres dem godt sammen, så de næsten er dækket af saften.
    5. Opbevar glasset et mørkt og køligt sted i 2 måneder før du kan bruge dem. Derefter i køleskab. Her kan du opbevare dem i årevis. De bliver kun bedre med tiden.
    6. Når du skal bruges, skærer du kødet fra citronen, så kun en tynd skal er tilbage.

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked