Risruller med And

Efter Mortens/juleaften står jeg tit med de små stykker kød der bliver pillet af anden og som ikke er blevet spist. 
Her har jeg lavet en nem måde at udnytte anderester på. Det eneste det kræver er rispapir, som kan fået i de fleste supermarkeder, rucula, koriander og en agurk. 
Som dip kan man foreksempel bruge en teriyaki sauce, som du kan finde under "Saucer & Dips"

Ingredienser

  • 1 portion andekød rester
  • 1 pakke rispapir
  • 1 pose rucula
  • 1 dusk koriander friske
  • 1 stk agurk

Sådan gør du

  • 1. Læg rispapapiret i kold vand i cirka 15 sec. Det skal være bøjeligt men ikke for blødt
    2. Læg lidt rucula i først, dernæst andestykkerne der er skåret i mindre stykker, lidt koriander og slut af med en agurk.
    3. Fold den som en rulle (se videoen hvordan).

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked