Rabarber Trifli

Jeg er ikke typen der bruger timer på at lave en dessert. Det skal helst gå lidt stærkt. Det gør denne opskrift.

Ingredienser

  • 450 gram rabarber
  • 185 gram sukker
  • 2 æggeblommer
  • 2 ½ dl fløde

Sådan gør du

  • Rabarber og kog dem sammen med 1 dl vand og 100 gram sukker. Smag til og tilsæt eventuelt mere sukker – når de er færdige køles de ned.
  • æggeblommer og 85 gram sukker piskes til en lysebrun “æggesnaps”. 2 1/2 dl fløde piskes til flødeskum Bland forsigtig flødeskum og æggesnaps.
  • Knus 80 gram makroner
  • Læg i lag – rabarber – knuste makroner – flødeskumsfyld – gentag.
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked