Igen en hurtig aftensmad. Lav kødet dagen før, så er det nemt at gå til næste aften.
Ingredienser
- Olivenolie
- 1 kg hakket oksekød
- 1 tsk chilipulver
- 1 tsk oregano
- 1/2 tsk spisskummen
- 2 fed finthakket hvidløg
- 1 finthakket løg
- 2 tsk salt
- 1 tsk sort peber
- 2 spsk tomatpasta
- 150 gram reven mozzarella
- 100 gram reven cheddar
- 8 tortilla
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 200 grader
- Tilsæt olivenolie i en gryde på medium varme.
- Tilsæt først det hakkede løg og saute et par minutter, tilsæt derefter oksekødet, chilipulver, spidskommen, oregano, hvidløg, salt og peber. Smuldrer det og steg det godt igennem i 10 minutter.
- Tilsæt tomatpasta og kog det i 2 minutter mere.
- Fjern oksekødet fra gryden op i en skål. Hvis der er overskydende fedt, drænes det.
- Mix cheddar og mozzarella. Fordel halvdelen af osten på halvdelen af de 8 tortillaer. Fordel oksekødet oven på halvdelen, derefter resten af osten ovenpå kødet. Fold tortillaen over.
- Varm en pande op med lidt olie og steg dem på medium varme i cirka 2 minutter. Flip dem over når de er lysebrune. De kan også vendes på en varm grill. Vær sikker på at osten er smeltet. Hold de færdige quesadilla varme i ovnen, indtil de er klar til at blive serveret. Skær hver enkle quesadilla i halve.
Noter
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!