Quesadilla med Hakket Oksekød

Quesadilla-Hakket-Oksekød
Udskriv
Personer 6 personer
Igen en hurtig aftensmad. Lav kødet dagen før, så er det nemt at gå til næste aften.

Ingredienser

  • Olivenolie
  • 1 kg hakket oksekød
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk oregano
  • 1/2 tsk spisskummen
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 1 finthakket løg
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk sort peber
  • 2 spsk tomatpasta
  • 150 gram reven mozzarella
  • 100 gram reven cheddar
  • 8 tortilla

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 grader
  • Tilsæt olivenolie i en gryde på medium varme.
  • Tilsæt først det hakkede løg og saute et par minutter, tilsæt derefter oksekødet, chilipulver, spidskommen, oregano, hvidløg, salt og peber. Smuldrer det og steg det godt igennem i 10 minutter.
  • Tilsæt tomatpasta og kog det i 2 minutter mere.
  • Fjern oksekødet fra gryden op i en skål. Hvis der er overskydende fedt, drænes det.
  • Mix cheddar og mozzarella. Fordel halvdelen af osten på halvdelen af de 8 tortillaer. Fordel oksekødet oven på halvdelen, derefter resten af osten ovenpå kødet. Fold tortillaen over.
  • Varm en pande op med lidt olie og steg dem på medium varme i cirka 2 minutter. Flip dem over når de er lysebrune. De kan også vendes på en varm grill. Vær sikker på at osten er smeltet. Hold de færdige quesadilla varme i ovnen, indtil de er klar til at blive serveret. Skær hver enkle quesadilla i halve.

Noter

Serveres med salsa, guacamole og creme fraiche. God fornøjelse!
Opskriften på Guacamole og salsa finder du under Saucer og Dips
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked