Pasta, Pesto & Kylling

Pasta-Pesto-Kylling
Udskriv
Personer 4 personer

Ingredienser

  • ½ liter fløde
  • ½ glas pesto
  • 4 kyllingebryster
  • 500 gram frisk spaghetti

Sådan gør du

Pesto Sauce

  • Kog fløden op til kogepunktet. Skru ned på lavt blus og lad det stå indtil det tykner (pisk jævnligt, så det ikke brænder på). Når det er blevet tykt, tilsættes et halvt glas pesto.

Kylling

  • Skyl og tør kyllingebrysterne krydr med salt og peber og steg den, i olivenolie, først ved høj varme, på begge sider, færdig ca. 7 min. på hver side, ved middelvarme.
  • Lad dem afkøle og skær dem i skiver.

Spaghetti

  • Kog den friske spaghetti

Noter

Mix sauce og pasta og anret kyllingen ovenpå
Se opskriften på hjemmelavet Pesto her.
 
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked