Pandekager med Jordbærsalsa

Pris: 4 pers. Kr. 25 / 1 pers. Kr. 6,25

Pandekager-med-Jordbærsalsa
Udskriv
Personer 4
Når det er jordbærsæson er dette en skøn måde at servere dem på. Lidt is ovenpå vil heller ikke skade.
Pris – 4 personer: Kr.25

Ingredienser

  • 3 dl mel
  • 4 dl mælk
  • 2 æg
  • lidt salt
  • 1 spsk sukker
  • 500 gram jordbær
  • hakket mynte
  • 4 spsk sukker
  • 2 appelsiner
  • 1 tsk vaniljesukker –
  • 1 tsk marizena mel

Sådan gør du

  • Rør mel, mælk, æg salt og sukker til dejen sammen. Varm en pande med lidt fedtstof. Hæld lidt dej på panden og steg. Vend undervejs. Pandekagerne er klar, når de er gyldenbrune. Kom evt. lidt mere fedtstof på panden undervejs, hvis det er nødvendigt.

Jordbærsalsa

  • 500 gram jordbær skæres i små stykker og tilsættes hakket mynte og 2 spsk sukker
  • Saften presses ud af 2 appelsiner og koges op med 2 spsk sukker, 1 tsk vaniljesukker, 1 tsk marizena mel Det hele røres godt sammen og blandes med de finthakkede jordbær
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked