Når vi får gæster, er mit mål at blive færdig med maden så jeg ikke skal stå i køkkenet. Denne opskrift er perfekt!!
Ingredienser
- 2 svinemørbrad trimmet
- 2/3 dl hoisinsauce
- 500 gram grønne bønner friske eller frosne
- 700 gram små kartofler skåret i halv på langs
- olivenolie
- salt og peber
- 4 spsk smør blødgjort
- 2 fed finthakket hvidløg
- 2 spsk finthakket purløg
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 200 grader – Bland smør – hvidløg og purløg. Sættes tilside.
- I en skål vend de grønne bønner med 3 spiseskefuld olivenolie, 1/4 teskefuld salt og 1/4 tsk peber. Anbring grønne bønner i midten af en bradepande
- I den samme skål skal du vende kartoflerne med 5 spsk olivenolie, 1 teskefuld salt og 1/2 tsk peber. Placer dem på resten af bradepande med den skårne side ned.
- Pensel mørbraden med hoisinsauce og drys let med salt og peber. De lægges ovenpå kartoflerne og bønnerne.
- Steges i 25 – 30 min. Check med et stegetermometer 62 – 65 grader. Så er den færdig – 62 grader er kødet rosa – 65 grader let rosa.
- Tag bradepanden ud af oven. Top med hvidløgssmørret. Dæk den let til med folie og lad den hvile i 5 min.
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!