Middelhavs Dip

En skøn dip blev til fordi jeg havde en halv agurk liggende der skulle bruges.

Ingredienser

  • 1 tomat
  • 1/2 agurk
  • 1 dl feta eller salatost
  • 1/2 citron samt skal
  • olivenolie
  • persille
  • 1 flute

Sådan gør du

  • Skær en tomat og den ½ agurk i små tern.
  • Hak en håndfuld persille og bland det hele med feta eller salatost, lidt olivenolie og saften af en halv citron og citronskal. Salt tilsættes efter smag.

Noter

Serveres med ristet brød eller flute skiver dyppet i olivenolie, ristet på grillen

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!

Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked