Mexikansk Tacoskål med Hakket Oksekød

Igen en hurtig ret, hvor kødet kan laves dagen i forvejen.

Ingredienser

  • 800 gram hakket oksekød
  • 2 avocado
  • 4 dl ris
  • 175 gram cheddar
  • 3 tomater
  • 3 rødløg
  • 1 pose taco spice mix
  • 400 gram frosne majs
  • 1 lime

Sådan gør du

  • Kog ris til 4 personer
  • Switch kødet med 2 finthakkede løg og en pose taco spice mix. (Læg 300 gram af det stegte kød tilside på køl)
  • Skær tomater og rødløg i tern og vend det i lidt lime juice
  • Kog majs
  • Skær avocado ud i skiver

Noter

Anrettes som på billedet.
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked