Marineret Grilled Mørbrad & Grillede Ferskner med Hjemmelavet Pesto Sauce

En skøn kombination af det marinerede kød og grillede ferskner. Du får både det sure, søde og syrlige

Ingredienser

  • 2 stk svinemørbrad
  • 4 ferskner

Marinade

  • 1 dl rapsolie
  • 1 dl sojasov
  • 3 spsk hvidvinseddike eller risvinseddike
  • 1 citron saft og fintreven skal
  • 1/2 dl honning
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 1 spsk sennep.

Sådan gør du

  • Mix alle ingredienser til marinaden sammen. Læg det i en plastikpose eller skål, sammen med de 2 mørbrad. Det er supergodt at lade dem ligge natten over. Men mindst 4 timer.
  • Skær ferskner eller nektariner i halve.
  • Grill først kødet, derefter fersknerne.
  • Serves med den hjemmelavede pesto.

Noter

Pesto – find opskriften her
 
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked