Manitoba Flute

Udskriv
Personer 4
Denne opskrift fik jeg af en veninde. Superlækre flute, hvor man er overbevist om, at de kommer fra den mest fancy bager i byen. Den er nem og hurtig at smække sammen. Det eneste der tager tid er hævningen. Prisen er uden nødder.
Pris – 4 personer: Kr.4,50

Ingredienser

  • 5 dl lunken vand
  • 10 gram gær
  • 1 1/2 tsk sukker
  • 100 gram grahamsmel
  • 500 gram manitoba mel
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 håndfuld hakkede nødder kan undlades

Sådan gør du

  • Opløs gæren i vandet og tilsæt sukker
  • Tilsæt begge melsorter, salt og rør dejen sammen til en tyk grød
  • Dæk skålen med husholdningsfilm og et viskestykke. Lad dejen hæve i stuetemperatur i 6-8 timer.
  • Tænd ovnen på 275 grader varmluft. (Ja du læste rigtigt:))
  • Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir. Del dejen i 2 stykker, og fold dem som flutes
  • Bag brødene i 20-25 min, eller indtil de er sprøde og har en mørk skorpe. Afkøles på en rist. — Vær sikker på at ovnen er den rette temperatur, før du sætter flutene i ovnen.

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked