Mad Æbleskiver af Rester

Mange gange står man tit med en rest mad, hvor der ikke er nok til at blive varmet op og serveret igen.  
Her er løsningen!!
Lav en portion æbleskivedej hvor sukkeret ikke tilsættes. Her havde jeg ikke noget kærnemælk, men lidt mælk og en slat cremefraiche og en rest med "Kylling i Estragon Sauce".der skulle bruges. Man kan bruge alt, lige fra risretter, gryderetter, ja selv boller i karry vil smage godt. 

Udstyr

  • Æbleskivepande

Ingredienser

  • 1 portion rester
  • 2,5 dl cremefraiche 1/2 liter kærnemælk kan også bruges istedet for cremefraiche og mælk
  • 2,5 dl mælk
  • 2 stk æg
  • 250 gram mel
  • 1,5 tsk natron
  • 1 tsk salt

Sådan gør du

  • 1. Pisk æggehviderne stive og sæt tilside
    2. Pisk mælk, cremefraiche, æggeblommer, mel, salt og natron godt sammen. Vend dejen i de piskede æggehvider.
    3. Skær kødet i mindre stykker og blend det i foodprocesseren.
    4. Bland kødet og fyldet i dejen.
    5. Fyld hullerne op med dej i en æbleskivepande og roter dem rundt et par gange indtil de er sprøde og gennemstegte.

Noter

Jeg serverede dem med nogle forskellige dips og et dejligt kold glas øl. 
Brug din fantasi, og du vil blive overrasket, hvor godt de smager. 

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked