Lemoncurd Dessert

Gennemsnitspris – Per person 8,75 kroner

Udskriv
Personer 4 personer
 Når surt møder syrligt, opstår der sød musik, og denne dessert er den perfekte blanding af søde, syrlige og sure smagsindtryk. 
Makronbunden er knasende og sød, lemoncurden er blød og syrlig, og bærene er friske.
Det allerbedste er imidlertid, at desserten er lynhurtig at lave – hvis man ikke indregner ventetiden – og meget svær at komme galt afsted med. 

Ingredienser

Bund

  • 125 gram makroner
  • 60 gram smør smeltet

Fyld

  • 40 gram smør
  • 2 hele æg
  • 75 gram sukker
  • 1 stk citron økologisk

Topping

  • 75 gram sukker
  • 75 gram bær dit valg

Sådan gør du

  • 1. Knus makronerne og bland dem sammen med det smeltede smør
    2. Smelt smørret til citroncremen i en gryde ved svag varme.
    3. Tilsæt æg, sukker, citronsaft og den fintrevne skal. Skru op for varmen og pisk godt, indtil cremen koger op og tykner.
    4. Tag gryden af blusset, og hæld indholdet i en skål. Pisk indtil det er helt afkølet.
    5. Kog bær og sukker i et par minutter og lad det køle ned.

Noter

I denne opskrift brugte jeg ribs blandet med sukker og kogt op i et minut

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked