Gennemsnitspris – Per person 8,75 kroner
Når surt møder syrligt, opstår der sød musik, og denne dessert er den perfekte blanding af søde, syrlige og sure smagsindtryk. Makronbunden er knasende og sød, lemoncurden er blød og syrlig, og bærene er friske.Det allerbedste er imidlertid, at desserten er lynhurtig at lave – hvis man ikke indregner ventetiden – og meget svær at komme galt afsted med.
Ingredienser
Bund
- 125 gram makroner
- 60 gram smør smeltet
Fyld
- 40 gram smør
- 2 hele æg
- 75 gram sukker
- 1 stk citron økologisk
Topping
- 75 gram sukker
- 75 gram bær dit valg
Sådan gør du
- 1. Knus makronerne og bland dem sammen med det smeltede smør2. Smelt smørret til citroncremen i en gryde ved svag varme. 3. Tilsæt æg, sukker, citronsaft og den fintrevne skal. Skru op for varmen og pisk godt, indtil cremen koger op og tykner.4. Tag gryden af blusset, og hæld indholdet i en skål. Pisk indtil det er helt afkølet.5. Kog bær og sukker i et par minutter og lad det køle ned.
Noter
I denne opskrift brugte jeg ribs blandet med sukker og kogt op i et minut
Video
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!