Lange Loins Deller

En ide hvordan man kan bruge rester.

Sådan gør du

  • Denne lille ret blev helt special. Dagen før havde jeg stegt 4 stykker Lange Loins som jeg havde pakket ind i lufttørret skinke. Vi spiste kun 3 stykker. Dagen efter blev fisken, skinken, lidt rejer som jeg havde tilovers, et æg samt panko (rasp) mixed med en stavblender. Formede til små "deller. Dyppede dem i mel, derefter æg og til sidst panko.
  • Kartoflerne og ærterne og en smule beurre blanc var også tilovers. Saucen blev spædet op med fløde. Kartofler og ærter portionsanrettet, saucen varmet og “dellen” ovenpå.
  • Sådan!! Det smagte himmelsk.
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!

Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked