Kylling Teriyaki

Kylling-Teriyaki
Udskriv
Personer 4 personer

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst
  • teriyaki sauce

Sådan gør du

  • Kyllingebrysterne skæres i mundrette stykker og steges på en pande med olie ved høj varme i 3-4 minutter. Vend dem jævnligt.
  • Tilsæt teriyaki saucen og varm den godt igennem.
  • Drys sesamfrø og forårsløg over kyllingen

Serveres med dampet ris og broccoli

    Noter

    Opskriften på teriyaki sauce finder du her
    Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
    Del på facebook
    Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Scroll Up
    Få mine nyeste opskrifter

    Abonner på mit nyhedsbrev

    Gourmet on a budget

    Bente Østergaard

    Find mig her:

    Send mig en besked