En dejlig ret som kan laves i forvejen, hvis tiden kniber før gæsterne kommer.
Ingredienser
- 600 gram kogt eller stegt kyllingebryst
- 250 gram kvarte champignon
- 3 stk fintsnittede porrer
- 3 dl kyllinge bouillon
- 2 dl hvidvin
- 2 dl fløde
- 1 spsk dijonsennep
- 2 fed hvidløg
- 1 dl friskhakket estragon mindre kan også gøre det
- 2 spsk finthakket skalotteløg
- salt & peber
Sådan gør du
1 del
- 2. Swits skalotteløgene i olie eller smør et par minutter. Tilsæt de finthakkede hvidløg3. Tilsæt de fintsnittede porrer 4. Tilsæt de kvarte champignon og lad dem simre et par minutter5. Sæt blandingen til side i en skålGør ikke gryden/panden ren!!
2 del
- 1. Rør en smørbolle af 50 gram smør og 50 gram mel – Sæt til side2. Tilsæt 2 dl hvidvin i gryden/panden og lad det koge op i et minutstid3. Tilsæt 3 dl bouillon4. Tilsæt 2 dl fløde – 1 spsk dijonsennep, salt og peber5. Tilsæt de friskhakkede estragon6. Tilsæt smørbollen og lad saucen tykne
3 del
- 1. Steg kyllingebrysterne og skær dem i passende stykker. Bruger du brysterne fra en kogt kylling – Skær dem i passende stykker.
4 del
- Tilsæt porreblandingen og kyllingen i saucen.
Noter
Serveres med ovnstegte kartoffelbåde Se 1 kylling 3 retter – 2
Video
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!