Så er vi på de italienske kanter . Med en skøn sauce med kylling som kan serveres til alt slags pasta. Saucen er også perfekt uden kylling. Den kan sagtens laves nogle dage før, det bliver den kun bedre af. Hvis der er en rest tilbage. Lav en pizzadej og top med saucen og frisk mozzarella
Ingredienser
- 25 gram smør
- 25 gram mel
- 1/4 liter fløde
- 1/4 liter bouillon se 1 kylling 3 retter # 3
- 150 gram flødeost
- 100 gram parmesan
- 2 fed hvidløg
- 500 gram kogt kylling se 1 kylling 3 retter # 3
- salt & peber
Sådan gør du
- 1. Smelt smør og tilsæt mel2. Tilsæt fløden3. Tilsæt flødeost4. Tilsæt bouillon5. Tilsæt parmesan6. Tilsæt hvidløg7. Smag til med salt & peber8: Tilsæt kylling
Video
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!