Kylling Alfredo

Udskriv
Personer 4 personer
Så er vi på de italienske kanter . Med en skøn  sauce med kylling som kan serveres til alt slags pasta. Saucen er også perfekt uden kylling.
Den kan sagtens laves nogle dage før, det bliver den kun bedre af. 
Hvis der er en rest tilbage.  Lav en pizzadej og top med saucen og frisk mozzarella

Ingredienser

  • 25 gram smør
  • 25 gram mel
  • 1/4 liter fløde
  • 1/4 liter bouillon se 1 kylling 3 retter # 3
  • 150 gram flødeost
  • 100 gram parmesan
  • 2 fed hvidløg
  • 500 gram kogt kylling se 1 kylling 3 retter # 3
  • salt & peber

Sådan gør du

  • 1. Smelt smør og tilsæt mel
    2. Tilsæt fløden
    3. Tilsæt flødeost
    4. Tilsæt bouillon
    5. Tilsæt parmesan
    6. Tilsæt hvidløg
    7. Smag til med salt & peber
    8: Tilsæt kylling

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked