Knuste Kartofler med Bacon og Cheddar

En lækker måde at servere kartofler på. Kan både bruges som hapsere eller som tilbehør til middagen

Ingredienser

  • 700 gram små kartofler
  • 1 pakke bacon i tern
  • 150 gram reven cheddar
  • creme fraiche eller rørt rygeost valgfrit
  • salt og peber efter smag

Sådan gør du

  • Vask kartofler og dup dem tørre
  • Placer dem på en bradepande og hæld lidt olie over – Ryst for at fordele olien
  • Bag dem i ovnen sammen med bacontern på 200 grader – Eller indtil de er møre
  • Fordel baconen over kartoflerne, derefter timian og tilslut cheddar
  • Tilbage i oven i 5 minutter eller inditl osten er smeltet
  • Top med purløg

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked