Fyldte Champignon

Jeg er vild med fyldte champignon. Fyldet kan man variere med hvad man har i køleskabet.

Ingredienser

  • 1 stegt kyllinge bryst
  • 8-10 store champignon
  • 150 gram flødeost
  • 1/2 finthakket rødløg
  • 2 spsk finthakket persille
  • 50 gram reven mozzarella

Sådan gør du

  • Fjern stilken fra svampene og skær dem i fine tern og svits dem med det finthakkede løg. Lad det afkøle før det tilsættes flødeosten.
  • Skær kyllingebrystet i små fine tern.
  • Rør flødeosten med persille salt & peber, og den revne mozzarella. Tilsæt kyllingen og den afkølede løgblanding. Bland det godt igennem
  • Champignonerne fyldes med fyldet og toppes med lidt reven mozzarella
  • Bages ved 185 grader i 25-30 min.
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked