Jeg er vild med fyldte champignon. Fyldet kan man variere med hvad man har i køleskabet.
Ingredienser
- 1 stegt kyllinge bryst
- 8-10 store champignon
- 150 gram flødeost
- 1/2 finthakket rødløg
- 2 spsk finthakket persille
- 50 gram reven mozzarella
Sådan gør du
- Fjern stilken fra svampene og skær dem i fine tern og svits dem med det finthakkede løg. Lad det afkøle før det tilsættes flødeosten.
- Skær kyllingebrystet i små fine tern.
- Rør flødeosten med persille salt & peber, og den revne mozzarella. Tilsæt kyllingen og den afkølede løgblanding. Bland det godt igennem
- Champignonerne fyldes med fyldet og toppes med lidt reven mozzarella
- Bages ved 185 grader i 25-30 min.
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!