Fyldte Auberginer

Fyldte-Auberginer
Udskriv
Personer 4 Personer
En god måde at lave tilbehør på

Ingredienser

  • 2 auberginer
  • cherrytomater
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • oliven olie
  • honning
  • feta ost
  • hakket persille
  • salt & peber

Sådan gør du

  • Udhul 2 auberginer.
  • Skallen og cherrytomater, lægges på en bageplade hvor der forsigtigt hældes en smule oliven olie og honning over og drysset med salt, i 40 min. på 185 grader,
  • Fyldet og et løg skæres i tern brunes med 2 fed revet hvidløg, salt og peber i 5 min.
  • Fyld den bagte bund først med pandefyldet og top med de bagte cherrytomater, feta og hakket persille.
  • De fyldte aubergine bages videre på 200 grader i 15 min.
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked