Hvis du kan lide forårsruller, så er denne opskrift den sunde version!! Det er en stor portion, med masser af smag. Hvis der bliver rester, smager det ligeså godt et par dage efter.
Ingredienser
- 700 gram hakket svinekød
- 1 stort finthakket løg
- 1 finthakket hvidkål
- 3 revne store gulerødder
- 3 fed finthakket hvidløg
- 1 spsk fintreven frisk ingefær
- 2 dl sojasovs
- 2 spsk sesamolie
- 3 spsk rapsolie
Sådan gør du
- I en skål kombiner ingefær og sojasovs – Stilles til side
- Tilsæt rapsolien i en pande og tilsæt løg og steg dem i 2 min. før hvidløg tilsættes og steges i 1/2 min. Tilsæt kødet og steg indtil kødet er brunet.
- Tilsæt sesamolie, gulerødder og kål. Lad det koge i 10 min under omrøring.
- Hæld sojasovs blandingen over og skru ned for varmen. Lad det simre videre i cirka 5 – 7 minutter. Rør engang imellem, så det ikke brænder på.
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!