Folie Bagt Laks

Udskriv
Personer 2 personer

Ingredienser

  • 2 stykker laks
  • 4-5 kartofler
  • 10 stk cherrytomater
  • 65 gram flødeost
  • 50 gram feta
  • 150 gram ærter
  • 1 stk citron
  • 1 dusk persille

Sådan gør du

  • 1. Skræl kartofler og skær dem i skiver
    2. Skær cherrytomaterne i kvarte
    3. Blend ærter, feta, persille, flødeost, saften fra en 1/2 citron og skallen fra citronen. Smag til med salt og peber
    4. Tag 2 stykker folie og læg dem dobbelt
    5. Læg kartoffelskiverne i bunden, derpå laksen, ostemassen og tomaterne til sidste.
    6. Pak folien godt sammen om maden.
    7. Bages på 200 grader i 40-45 minutter
    God fornøjelse

Noter

Jeg fik en pæn klat ostemasse tilbage, som jeg blandede med cremefraiche. Den bliv serveret som dip til chips og en dejlig kold old.

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked