Foccacia

Vi elsker friskbagt focaccia brød her i familien. Opskriften er hermed givet videre

Ingredienser

  • 2 hvidløg
  • olivenolie
  • 375 gram pizzamel tipo oo
  • 25 gram gær
  • salt
  • cherrytomater
  • rosmarin

Sådan gør du

  • Pak 2 hvidløg i et stykke folie med salt og lidt olivenolie. Bages i ovnen på 200 grader i 30 min.
  • Når det er færdigt, trykkes hvidløget ud i en skål og blandes med 1 dl. olivenolie – Stiles til side
  • Mel, olivenolie, salt og gær rører godt sammen.
  • 2 – 2 1/2 dl lunken vand tilsættes og æltes rigtigt godt sammen som en god bolledej. Det er bedst at bruge en røremaskine
  • Læg det i en lille smurt bradepande eller tærteform og stræk det så det passer til formen. Dækkes til – Hæver i en 1 time.
  • Smøres hvidløgsblandingen over og cherry tomater stikkes ned i dejen. Til sidst drysses med rosmarin og godt med salt. Efterhæver i 20-30 min.
  • Bages 200 grader i 25-30 min.
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked