Denne ret er super lækker. Nem og hurtig at lave. Det eneste der tar tid (ikke din), er at få marineret kyllingen. Det bedste er at lægge den i marinaden dagen før, men 3-4 timer kan også gøre det. Du kan både grille eller stege kødet på en pande.
Pris – 4 personer: Kr.92
Ingredienser
Marinade
- 1/2 dl olivenolie
- 1/2 stk citron – saft & skal
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk paprika
- 1 tsk timian
- 1 tsk oregano
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
Tzatziki
- 1 stk reven udvandet agurk
- 1 dusk dild
- 2 fed hvidløg
- 1/2 stk citron – saft & skal
- 200 gram græsk yoghurt
- 1/2 tsk salt
- 1/2 tsk peber
Resten
- 250 gram cherrytomater
- 4 stk pitabrød (Jeg kan stærk anbefale "Ægte Græsk Fladbrød" fra Netto. De koster omkring 13 kr.)
- 1 stk salathoved
Sådan gør du
- 1. Bland marinaden sammen2. Skær kyllingen i strimble og mariner den i marinaden i minimum 4 timer.3. Lav tzatziki4. Skær tomater i halve5. Skyl og skrær salaten i strimler6. Grill eller steg kyllingen7. Varm pita8. Spis:))
Video
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!