Fladbrød med Kylling

Fladbrød med kylling
Udskriv
Personer 4 personer
Denne ret er super lækker. Nem og hurtig at lave. Det eneste der tar tid (ikke din), er at få marineret kyllingen. Det bedste er at lægge den i marinaden dagen før, men 3-4 timer kan også gøre det. Du kan både grille eller stege kødet på en pande.
Pris – 4 personer: Kr.92

Ingredienser

Marinade

  • 1/2 dl olivenolie
  • 1/2 stk citron – saft & skal
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber

Tzatziki

  • 1 stk reven udvandet agurk
  • 1 dusk dild
  • 2 fed hvidløg
  • 1/2 stk citron – saft & skal
  • 200 gram græsk yoghurt
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk peber

Resten

  • 250 gram cherrytomater
  • 4 stk pitabrød (Jeg kan stærk anbefale "Ægte Græsk Fladbrød" fra Netto. De koster omkring 13 kr.)
  • 1 stk salathoved

Sådan gør du

  • 1. Bland marinaden sammen
    2. Skær kyllingen i strimble og mariner den i marinaden i minimum 4 timer.
    3. Lav tzatziki
    4. Skær tomater i halve
    5. Skyl og skrær salaten i strimler
    6. Grill eller steg kyllingen
    7. Varm pita
    8. Spis:))

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked