Estragon Mayo

Estragon Mayo

Jeg garanterer dig, at smager du denne skønne dip, bliver det en af dine favoritter!!

*Det er vigtigt at ægget er stuetemperatur, da dressingen vil blive for tynd, hvis ægget er for koldt.

  • 1 æg (stuetemperatur)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 drys salt
  • skal af 1/2 citron og 1 tsk saft
  • bladene fra 3 store stilke estragon
  • 1 dl rapsolie
  • 1 dl oliven olie
  1. Blend det hele godt sammen med en stavblender, til den er dejlig cremet.

 
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked