Crostini med Mørbrad toppet med Karamelliseret Løg & Peberrods Aioli

Crostini-med-Mørbrad-toppet-med-Karamelliseret-Løg-Peberrods-Aioli
Udskriv
Personer 6 Personer
Hvis man har et stykke mørbrad eller stykke kød liggende er denne crostini en god ide. I stedet for peberrods aioli. Kan man også lave en estragon, eller bare en aioli. Kik efter min opskrift på en aioli der tar 2 min. at lave med en stavblender.

Ingredienser

  • 1/2 stegt mørbrad rest skåret i meget tynde skiver
  • 1 flute
  • 2 løg i skiver
  • 200 gram reven mozzarella
  • 1/2 dl mayonnaise
  • 1 tsk reven peberrod
  • salt
  • peber

Sådan gør du

  • Bland mayonnaise og peberod sammen. Stilles tilside
  • Tilsæt 2 spsk olivenolie i en pande – medium varme
  • Tilsæt løgene og kog / steg dem ved lav varme i 30 min. Indtil de har en dejlig karamelliseret farve
  • Mens løgne karamelliserer, kan du begynde at forberede din crostini. Forvarm ovnen til 200 grader. Skær fluten i tynde skiver og pensl på begge sider med olie. Drysses med peber. Bages i 5 minutter.
  • Top crostini'erne med den revne mozzarella og fordel detynde skiver mørbrad ovenpå. Bages yderlig i 5 min.
  • Efter de er kommet ud af ovnen, fordel de karamelliseredeløg og peberrods aioli. 
    Pyntes eventuelt med friskhakket basilikum
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked