Hvis man har et stykke mørbrad eller stykke kød liggende er denne crostini en god ide. I stedet for peberrods aioli. Kan man også lave en estragon, eller bare en aioli. Kik efter min opskrift på en aioli der tar 2 min. at lave med en stavblender.
Ingredienser
- 1/2 stegt mørbrad rest skåret i meget tynde skiver
- 1 flute
- 2 løg i skiver
- 200 gram reven mozzarella
- 1/2 dl mayonnaise
- 1 tsk reven peberrod
- salt
- peber
Sådan gør du
- Bland mayonnaise og peberod sammen. Stilles tilside
- Tilsæt 2 spsk olivenolie i en pande – medium varme
- Tilsæt løgene og kog / steg dem ved lav varme i 30 min. Indtil de har en dejlig karamelliseret farve
- Mens løgne karamelliserer, kan du begynde at forberede din crostini. Forvarm ovnen til 200 grader. Skær fluten i tynde skiver og pensl på begge sider med olie. Drysses med peber. Bages i 5 minutter.
- Top crostini'erne med den revne mozzarella og fordel detynde skiver mørbrad ovenpå. Bages yderlig i 5 min.
- Efter de er kommet ud af ovnen, fordel de karamelliseredeløg og peberrods aioli. Pyntes eventuelt med friskhakket basilikum
Noter
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!