Cremet Kartoffel Suppe

Gennemsnitspris: Per person 15 kroner

Udskriv
Personer 4 personer
Er der noget bedre end en varm dejlig suppe på en efterårsdag. Her får i min opskrift på en hurtig og smagsfuld suppe. Den er også god at fryse.

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 3 store porrer
  • 250 ml fløde
  • 1,5 liter bouillion (se opskriften 1 kylling 3 retter)
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg eller 1 stk mini hvidløg
  • 1/2 stk citron kan undlades
  • 1 pakke bacon i tern kan undlades
  • purløg kan undlades

Sådan gør du

  • 1. Skær kartofler, porrer og løg i passende stykker
    2. Svits løgene i et par minutter, tilsæt hvidløg og porrer i endnu et par minutter. Tilsidst kartoflerne og salt.
    3. Lad blandingen simre en times tid eller halvanden. Til kartoflerne er godt møre
    4. Stavblend blandingen og tilsæt bouillon, salt og fløde.
    5. Smag til.
    6. Top med bacon og purløg

Noter

Se hvordan du laver den skønneste bouillon selv, under ” 1 Kylling 3 Retter“. 

Video

Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!

Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked