Når jeg er i USA, skal jeg forbi PF Chang og spise deres lettuce wraps. De smager afsindig godt, og er gode til at servere som tapas eller en lille forret. De serveres som på billedet. Når de skal spises, pakkes salaten omkring kødet, som en lille hapser.
Ingredienser
- 1 spsk oliven eller rapsolie
- 300 gram hakket svinekød eller kylling
- 1 lille finthakket løg
- 1/2 dl hosinsovs
- 2 spsk sojasovs
- 1 tsk risvinseddike eller hvidvinseddike
- 1 spsk fintreven ingefær
- 1 lille dåse finthakkede vandkastanjer
- 3 stk finthakkede forårsløg
Sådan gør du
- Varm olien op i en gryde og tilsæt kødet. Steg det indtil det er brunt og smuldrer. Tøm det overskydende fedt.
- Tilsæt løg, hvidløg, hoisinsovs, sojasovs, eddike og ingefær. Kog det indtil løgene er gennemsigtige.
- Tilsæt vandkastanjer og forårsløg. Krydre med salt og peber efter smag.
- Serveres på enkelte salatblade
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!