Champignon Sauce

Nem og hurtig sauce og lave til hvad kød der nu er på menuen

Ingredienser

  • 350 gram champignon
  • 1 løg
  • ½ liter fløde
  • 50 gram smør

Sådan gør du

  • 1 Hak løget i små tern
  • 2 Rens champignon og skrær dem i kvarte
  • 3 I en pande brunes 50 gram smør, herefter tilsættes løg og champignon – sauteres i 2-3 min.
  • 4 Tilsæt fløden langsomt – og lad den tykne inden du tilsættes mere
  • 5 Når saucen har den rette konsistens tilsæt salt og peber efter smag.
Har du prøvet denne opskrift?Skriv en kommentar!
Del på facebook
Kan du lide denne opskrift? Del den på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll Up
Få mine nyeste opskrifter

Abonner på mit nyhedsbrev

Gourmet on a budget

Bente Østergaard

Find mig her:

Send mig en besked